Tietosuojaseloste

1. Yleistä
Päivitetty viimeksi: 17.11.2020

Tätä verkkosivua ylläpitää Viksuli Puutyöt.

Tietosuoja on meille tärkeää ja yksityisyytesi suojaamiseksi noudatamme tässä tietosuojakäytännössä ilmaistuja periaatteita. Käsittelemme aina henkilötietojasi luotettavalla tavalla sekä sitoudumme toimimaan läpinäkyvästi ja avoimesti. Pyydämme sinua tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön, jossa selitämme miten ja mitä henkilötietoja keräämme sekä mitä teemme niillä.

Noudatamme Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679) sekä muuta soveltuvaa ja kulloinkin voimassaolevaa henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta.

2. Kuka kerää henkilötietojasi?


Viksuli puutyöt
Hallapurontie 35
FIN-62880 SÄÄKSVESI

Y-tunnus: 2986937-5
+35840 964 2597
viksuli.puu@gmail.com
www.viksuli.fi

3. Miten keräämme henkilötietojasi?
Pääasiassa keräämme henkilötietojasi sinulta itseltäsi (esimerkiksi kun ostat tuotteitamme verkkokaupastamme tai asioit kanssamme sähköpostitse). Saatamme kerätä henkilötietojasi myös koskien verkkosivumme käyttöä. Mikäli et anna pyytämiämme henkilötietoja, emme mahdollisesti voi tarjota pyytämääsi tuotetta, palvelua tai toimenpidettä. Edellä mainituissa tapauksissa henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen tai muuhun henkilötietolainsäädännön mukaiseen käsittelyn oikeusperusteeseen.

Joissakin tapauksissa meidän saattaa olla välttämätöntä kerätä henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta. Saatamme esimerkiksi kerätä henkilötietojasi työnantajaltasi, mikäli työnantajasi on asiakkaamme. Tietojen kerääminen kolmannelta osapuolelta tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos se on tarpeen meidän tai kolmannen osapuolen, kuten työnantajasi, oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Joissakin tapauksissa henkilötietojesi käsittely saattaa olla tarpeen lakisääteisen velvoitteemme noudattamiseksi.

4. Mitä henkilötietojasi käsittelemme?
Pääsääntöisesti keräämme vain sellaisia henkilötietoja, joita verkkosivullamme vierailevat käyttäjät antavat vapaaehtoisesti ja joiden antaminen on välttämätöntä niihin tarkoituksiin, jota varten tiedot kerätään. Jotkut tiedot ovat välttämättömiä mahdollistaaksemme verkkosivumme ja sillä esiintyvien ominaisuuksien käytön (tähän sisältyvät evästeet).
Keräämiämme henkilötietoja ovat:

  • Verkkokaupasta ostavien henkilöiden nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite;
  • Sivuston vierailijoiden IP-osoite;
  • Verkkosivun käyttöä koskevat muut tiedot: vierailun kellonaika, käytetyt sivut, selaintyyppi, mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut verkkosivulle, miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle;

Saatamme pyytää sinulta erilaisia yhteystietoja, jos tahdot vastaanottaa uutisointi- tai markkinointimateriaaliamme tai olet kiinnostunut tarjoamistamme tuotteista tai haluat ilmoittautua työntekijäksi, jälleenmyyjäksi tai edustajaksemme. Tällöin keräämiämme henkilötietojasi saattavat olla nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja edustamasi yritys.

Emme kerää erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluvia tietoja verkkosivullamme.

5. Mihin tarkoituksiin keräämme henkilötietojasi?
Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä tietosuojakäytännössä ilmaistuihin tarkoituksiin, ellet ole erikseen antanut suostumustasi muihin tarkoituksiin tapahtuvalle käsittelylle.
Viksuli.fi kerää ja käsittelee henkilötietoja erilaisiin tarkoituksiin, kuten:

  • Tarjotaksemme tuotteitamme;
  • Raaka-aineen tai valmistettavan tavaran hankinnan tarkoituksissa;
  • Vastataksemme yhteydenottopyyntöösi tai muuhun tiedusteluun sekä vastaanottaaksemme palautteesi;
  • Mahdollistaaksemme yhteydenpidon asiakkaisiimme, tuottajiimme ja yhteistyökumppaneihimme ja pitääksemme heidät ajan tasalla palveluistamme ja ajankohtaisista asioista;
  • Rekrytointitarkoituksissa;
  • Lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi;
  • Verkkosivumme käytettävyyden ja toiminnallisuuden parantamiseksi;
  • Verkkosivumme kävijätietojen keräämiseksi ja analysoimiseksi;
  • Profiloidaksemme suostumukseen perustuen verkkosivumme käyttäjiä;
  • Kohdistaaksemme suoramarkkinointia henkilöille heidän verkkosivullamme vierailun perusteella; ja
  • Muihin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin.

6. Automaattinen henkilötietojen kerääminen
Me ja palveluntarjoajamme keräämme automaattisesti tietyntyyppistä tietoa vierailustasi verkkosivullamme ja palveluidemme käytöstä hyödyntäen evästeitä ja muita tekniikoita. Tämän tiedon kerääminen auttaa meitä tarjoamaan sinulle parhaan käyttökokemuksen sekä mittaamaan verkkosivumme ja markkinointitoimintojemme tehokkuutta.

6.1 Evästeet ja verkkosivuanalytiikka
Evästeet (”Cookies”) ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän päätelaitteelle. Ne auttavat tunnistamaan palveluita käyttävät selaimet ja parantavat käyttäjän käyttökokemusta. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Verkkosivullamme käytetään evästeitä. Evästeiden avulla keräämme sivuston kävijätilastoja ja analysoimme näitä tietoja.

Evästeemme saattavat muistaa tekemäsi valinnat verkkosivullamme, kuten verkkosivun kielivalinta, joiden tarkoituksena on parantaa verkkosivustomme käyttäjäkokemustasi.

Voit muokata evästeiden käyttöä selaimesi asetuksista, esimerkiksi Mozilla Firefox –selaimen Työkalut –painikkeesta valitsemalla asetukset – Tietosuoja ja turvallisuus.

[Käytämme kolmannen osapuolen analyyttisiä työkaluja, joiden avulla voimme analysoida verkkosivumme käyttöä. Tämän ansiosta voimme parantaa verkkosivumme sisältöä vastaamaan paremmin tarpeitasi. Tällaisia työkaluja ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords, Google Display Network ja Google DoubleClick . Googlen palvelut asettavat seurantaevästeen käyttäjän koneelle. Evästeen avulla voidaan seurata mm, onko kyseessä sivulle palaava käyttäjä].

6.2 Jakaminen sosiaalisessa mediassa
Käytämme kolmannen osapuolen sosiaalisen median pienohjelmia tai painikkeita, jotta voisit jakaa verkkosivumme sisältöä sosiaalisen median verkkosivuilla. Näiden pienohjelmien ja painikkeiden käyttö saattaa asettaa evästeen laitteellesi, jotta voisit käyttää kolmannen osapuolen palveluita paremmin. Suosittelemme tutustumaan jokaisen palveluntarjoajan tietosuojalausekkeisiin ennen kuin käytät heidän palveluitaan. Emme ole vastuussa tällaisten kolmansien palveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.

7. Henkilötiedot ja kolmannet osapuolet
Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille (lukuun ottamatta alla mainittuja siirtoja alihankkijoille) muuten kuin mikäli luovutus on sallittu ja meiltä edellytetty meitä velvoittavassa lainsäädännössä.

Käsittelemme henkilötietojasi itse sekä hyödynnämme henkilötietojen käsittelyssä puolestamme ja meidän lukuun toimivia alihankkijoita, joille henkilötietojasi saatetaan siirtää ottaen huomion henkilötietojen käsittelyä koskevat velvoitteemme.

Emme myy tai muuten tarjoa henkilötietojasi kolmansille osapuolille näiden markkinointitarkoituksissa tapahtuvaa käyttöä varten.

8. Tietoturva ja säilytysaika
Meillä on asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ja käytänteet, joilla suojaamme henkilötietojasi häviämiseltä, väärinkäytöltä, muuttamiselta tai tuhoutumiselta. Tällaisia toimenpiteitä ja käytänteitä ovat esimerkiksi palomuurit ja tietoturvaohjelmat.

Säilytämme henkilötietojasi sähköisessä muodossa. Henkilötiedot säilytämme lukituissa tiloissa ja tietokantoihin päästään ainoastaan käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Olemme rajanneet käyttöoikeudet ja -valtuudet tietojärjestelmiin ja muihin tallennusalustoihin siten, että tietoja pääsevät tarkastelemaan ja käsittelemään ainoastaan niiden lainmukaisen käsittelyn kannalta tarpeelliset henkilöt. Työntekijämme ja muut henkilötietoja käsittelevät henkilöt ovat sitoutuneet noudattamaan vaitiolovelvollisuutta ja pitämään salassa henkilötietojen käsittelyn yhteydessä saamansa tiedot.

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista suhteessa niihin alkuperäisiin tai yhteensopiviin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot on kerätty tai kunnes meitä pyydetään poistamaan tiedot (jos pyyntö tulee aiemmin). Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotta varmistamme sen, että epätarkat, virheelliset ja vanhentuneet henkilötiedot poistetaan tai korjataan ilman aiheetonta viivytystä.

9. Oikeutesi
Sinulla on rekisteröitynä alla kuvatut oikeudet:

  • Oikeus saada meiltä vahvistus siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tai että niitä ei käsitellä, ja jos näitä henkilötietoja käsitellään, oikeus saada pääsy henkilötietoihin;
  • Oikeus peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen;
  • Oikeus vaatia, että oikaisemme ilman aiheetonta viivytystä sinua koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot sekä oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä;
  • Oikeus saada meidät poistamaan sinua koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, jos sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellytykset täyttyvät;
  • Oikeus siihen, että rajoitamme käsittelyä, jos sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellytykset täyttyvät;
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;
  • Oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän estämättämme, jos sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellytykset täyttyvät;
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Oikeuksiesi toteuttamista koskevat pyynnöt osoitetaan tämän tietosuojakäytännön alussa mainitulle yhteyshenkilöllemme. Jos haluat poistua postituslistaltamme, voit käyttää kunkin sähköpostin mukana olevaa peruutus-linkkiämme.

10. Linkit muihin sivustoihin
Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä muille Viksulin hallitsemille verkkosivuille. Suosittelemme, että tutustut jokaisen verkkosivun tietosuojalausekkeeseen erikseen ennen kuin annat sinne henkilötietojasi. Yritämme linkata sivuja, jotka noudattavat tietosuojavelvoitteita yhtä hyvin kuin me itse, mutta emme kuitenkaan vastaa muiden verkkosivujen sisällöstä, turvallisuudesta tai yksityisyydensuojan käytännöistä.

11. Muutokset tietosuojakäytäntöön
Tarkastelemme tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti ja saatamme muuttaa sitä päivittämällä siinä olevia tietoja harkintamme mukaan tarvittaessa. Mikäli teemme tietosuojakäytäntöön päivityksiä, kirjaamme siihen päivämäärän, jolloin päivitys on tehty. Päivitetty tietosuojakäytäntö tulee voimaan sinua ja henkilötietojasi koskien kyseisestä päivämäärästä lähtien. Suosittelemme tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti saadaksesi tiedon siihen mahdollisesti tehdyistä päivityksistä. Tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 17.11.2020.

Ota yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä tai suojaamisesta, ota yhteyttä tietosuoja-asioista vastaavaan henkilöömme.
Enrico Kalake
p. +35840 964 2597
viksuli.puu@gmail.com
Tutustu myös: asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseemme

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 13.10.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Viksuli puutyöt
Hallapurontie 35
62880 SÄÄKSVESI

+35840 964 2597
viksuli.puu@gmail.com
viksuli.fi
2986937-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti ja GPDR:n mukaisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tilauksesi sisältää sellaisia asioita joista lisätietojen pyytäminen on pakollista, koskien esimerkiksi Viksuli lämpöeristettyjen koirankoppien tai koiranlaavujen mittoja, asennusta tai rakennusvaiheessa tarvittavia tietoja, olemme teihin yhteydessä puhelimitse ja/tai sähköpostin välityksellä.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Viksuli koirankopit ja laavut yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Viksuli puutyöt
Hallapurontie 35
62880 SÄÄKSVESI

+35840 964 2597
viksuli.puu@gmail.com
viksuli.fi
2986937-5

Toimitustavat ja -kulut

Viksuli Koirankoppien ja koiranlaavujen toimituskulu (Viksuli-rahti) on aina kiinteä maksu. Muille Viksuli-verkkokaupan tuotteille voit valita muun toimitustavan ja tällöin toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Viksuli koirankoppien ja koiranlaavujen varastosaldo vaihtelee kysynnän mukaan ja tilattujen ominaisuuksien, värien ja mittojen mukaan. Olemme teihin yhteydessä toimitusaikataulusta ja mahdollisista viivästyksistä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Käytämme pienissä lähetyksissä sekä kierrätettyjä, siistejä pahvilaatikoita ja pakkausmateriaaleja, että uusia materiaaleja.