Takuuehdot ja ongelmatilanteet

Näitä takuuehtoja sovelletaan kaikkiin viksuli-tuotemerkillä rakennettaviin kohteisiin. Listasin alle myös mahdollisia ongelmakohtia, joihin saat meidän ohjeet ja ratkaisut heti tältä sivustolta.

Takuu

Näitä takuuehtoja sovelletaan kaikkiin viksuli-tuotemerkillä rakennettaviin kohteisiin.

Viksulin rakentamat tuotteet sisältävät 1 vuoden takuun, joka koskee vain rakennusvirheitä.

Takuun raukeaminen

Koppien ja laavujen oikeaoppinen asentaminen, sekä viksulin asennusohjeiden ja edellytettyjen hoitotoimenpiteiden noudattaminen on myös takuuehto, jonka täyttyminen takaa että kaikki mahdolliset rakenteelliset viat voidaan korjata 1 käyttövuoden aikana. Ensimmäisen käyttövuoden aikana voidaan havaita rakenteelliset viat ja kattojen mahdolliset vuotokohdat, jotka johtuvat valmistusvirheistä. 

Takuun piiriin ei lueta eläinten tekemiä jälkiä (kuten purujäljet, kaapimisjäljet jne.), eikä vääränlaisesta asennuksesta johtuvia vikoja ja haittoja.

Takuu ei myöskään kata eläimen normaalista sisään ja ulos liikkumisen mukana tuomasta kosteudesta (vesi-ja lumi) aiheutuneita vaurioita. Viksuli koirankopit ja laavut toimitetaan huopapäällysteisellä solumuovimatolla, jonka hyvinvoinnista ja kunnossapidosta vastaa asiakas. Asiakas vastaa myös maton alle mahdollisesti kertyvän kosteuden kuivattamisesta. Koska eläin kuljettaa jaloissaan jatkuvasti kosteutta ja likaa kopin sisälle, tulee ostajan pitää huoli että alustamateriaali puhdistetaan ja kuivataan säännöllisesti jokaisena vuodenaikana. Mikäli puhdistusta ja tarvittaessa kuivausta ei selvästi ole hoidettu (tai muitakaan säännöllisen hoidon piiriin kuuluvia asioita) ei takuu ole voimassa miltään osin.

Koppien ja laavujen sisällä ei tule säilyttää vesi- tai ruoka-astioita selvän kosteus- ja homealtistumisriskin takia ja mikäli näin on toimittu, takuu raukeaa.

Koppien ja laavujen katolle kertyy roskaa, lunta ja jäätä. Säännöllisiin hoitotoimenpiteisiin kuuluu katolle kertyneen roskan lumen ja jään poistaminen, muutoin takuu raukeaa. Lumen poistaminen on järkevää sekä rakenteen pitkäikäisyyden takaamiseksi, että mahdollisten kosteusvaurioiden välttämiseksi koirankoppien lämpimässä tilassa. Mikäli kopin sisällä on lämmitin, on jään kertyminen katolle runsaampaa kuin kylmänä olevan kopin. Pidä myös huoli että lunta ei kerry rakenteita vasten, sillä sulaessa lumi kostuttaa pintamateriaaleja ja mahdollisesti jopa rakenteita.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Käytämme pienissä lähetyksissä sekä kierrätettyjä, siistejä pahvilaatikoita ja pakkausmateriaaleja, että uusia materiaaleja.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit