Koirankoppien kuljetus ja asennuspalvelu

Koirankoppi on kooltaan jo sen verran iso, että perinteinen pakettilähetys ei enää toimi. Siksi Viksuli tarjoaa muiden vaihtoehtojen tilalle oman kuljetuspalvelun. Lue lisää, niin kerromme miten meidän oma kuljetus toimii.

Koska koirankoppi voi olla todella iso, on järkevää valita kuljetusmuodoksi rahti. Pelkkä paino koirankopilla voi olla kymmenistä kiloista reiluun sataan kiloon asti, mikä rajoittaa tiettyjen kuljetuspalveluiden käyttöä hinnan puolesta. Päätin siksi Postin rahtipalveluiden ohella, tarjota omaa kuljetuspalvelua kiinteällä hinnalla koko Suomen alueella. Tämä helpottaa tilauksien toimitusta sekä koirankoppien ja laavujen asennusta. Kerron tässä artikkelissa hieman miten oma Viksuli-rahtikuljetus toimii ja miten sinun asiakkaana kannattaa varautua kopin kuljetukseen.

Pikku Viksulin kuljetus
Pikku-Viksuli voidaan kuljettaa esimerkiksi auton lavalla.

Yleistä Viksuli kuljetuksesta

Kun aloitan viksuli koirankopin tai laavun rakentamisen ja suunnittelun, otan samalla huomioon myös kuljetuksen tuomat haasteet. Koppi- ja laavumallistoni on siis suunniteltu niin, että sen voi purkaa ja lastata yksinkin. Ennen tätä sovimme yhdessä tilaajan kanssa, mihin osoitteeseen ja milloin koppi tai laavu toimitetaan. Samalla käymme kanssasi keskustelun, millaiseen paikkaan olen koppia kuljettamassa.

Kuljetus pitää sisällään siis lähtöpäässä lastaamisen ja tilaajan päässä purkamisen. Tilaajan päässä purku tapahtuu yleensä asiakkaan kanssa sovittuun paikkaan, tai mikäli tilaaja on tilannut myös asennuspalvelun, asennamme kopin sinne mihin tilaaja sen haluaa. Asennuspalveluun kuuluu siis kopin alle tulevat harkot sekä kosteuden nousua kopin runkorakenteeseen ehkäisevät huopalevyt. Lisäksi asennamme mahdolliset tilatut lisätuotteet, kuten lämpöpatterin tai penturampin. Lisätuotteet ovat valittavissa tuotekortissa.

Kopille tai laavulle kannattaa varata paikka jonne kopin kanssa pääsee mahdollisimman helposti. Kopin alle tulee varata sepeliä tai muuta veden läpäisevää materiaalia, jonka päälle voidaan asennusharkot asettaa. Maa tulee tasoittaa ennen asennusta. Autan mielelläni asennuksen kanssa ja siksi tilausta tehdessäsi, voi ostaa asennusmateriaaleja ja asennuspalvelun. Palveluun ei kuitenkaan sisälly ns. lapiotyöt, eli maan käsittely ja tasoitus on tilaajan tehtävä itse.

Mahdolliset huomautukset ja asennustakuu

Kun asennus on valmis, tulee tilaajan hyväksyä työ, sillä asennuksesta emme voi antaa tämän kummempaa erillistä uusintakäyntiä ilman lisämaksua. Mikäli tilaaja ei ole kotona asennuksen aikana, tulee tilaajan tarkistaa työ kolmen päivän sisällä asennuksesta. Mikäli työssä on huomautettavaa, odotan kirjallista yhteydenottoa kolmen vuorokauden sisällä.

Hinnoittelu ja muut rahdin toimittajat

Viksuli rahdin summa on minulla kiinteä, 129€ ja se kattaa kuljetuksen koko suomen alueella, ellei muutoin ole mainittu.

Toisinaan ajan puitteissa, käytämme ulkopuolisia rahtiyhtiöitä ja kuljetusmuotoja (mikä on yleensä vaihtoehtona kun asennuspalvelua ei ole tilattu). Näitä käytettäessä, tilaajana on sinun vastuulla reklamoida mahdollisista rikkoontumisista tai vahingoista. Tämä on syytä tehdä sekä koppia tuovalle kuljettajalle, että meidän suuntaan. Muita rahtiyhtiöitä käytettäessä, on rahti kuljetusyhtiön vastuulla kuljetuksen ajan, joten he vastaavat myös omalta osaltaan rahdin ehjänä perille tulosta. Kuljetusyhtiö voi olla mikä tahansa suomessa toimiva yritys.


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit