Laatulupaus

Viksulin lämpöeristettyjen koirankoppien sekä koiranlaavujen kotimaisuus ja korkea laatu ovat asiakastyytyväisyyden jälkeen tärkeimmällä sijalla. Pyrin toteuttamaan ja toimittamaan ainoastaan korkean laatuluokan tuotteita ja palveluita.

Viksuli puutyöt on valmistanut asiakkaille jo useiden vuosien ajan erilaisia puutöitä. Koiranomistajaperheenä huomasimme, että suomen alueella ei ole kovinkaan monta ammattimaista koirankoppien rakentajaa. Tästä syystä teimme kokeeksi muutaman koirankopin ja siitä alkoi Viksulin tarina. Nyt satoja koirankoppeja rakentaneena koen olevani ammattilainen, joka osaa vastata nykypäivän ja tulevaisuuden koiranomistajien tarpeisiin.

Viksuli-tuotemerkki pitää sisällään lämpöeristettyjä koirankoppeja, koirien laavuja sekä niille suunniteltuja lisätarvikkeita ja ominaisuuksia. Pyrimme korkean laadun lisäksi toimivaan kokonaisuuteen, oli koirarotu mikä tahansa. Suomen olosuhteissa lämpöeristetty koirankoppi on ihanteellinen, ja lämpötilaa voi kohentaa erillisellä lämmittimellä, joka on suunniteltu nimenomaan koirien asumuksiin ja lepopaikkoihin. Muuttuvat tarpeet pitävät koirankoppien suunnittelutyön aktiivisena ja asiakkaiden pyytämänä lisäsin valikoimaan myös koirien laavut.

Rakennan korkean laatuluokan lämpöeristettyjä koirankoppeja sekä koirien laavuja suomalaiseen tarpeeseen. Koppien yleisilme on perinteitä kunnioittava, mutta modernilla talonrakennustekniikalla höystettynä. Voit itse valita koirankoppisi värit vastaamaan esimerkiksi oman pihapiirisi muiden rakennusten värejä tai omakotitalosi värejä. Tilausta tehdessäsi, ilmoitat vain mitä maalinvalmistajaa ja värikoodia haluat käytettävän.

Tarjoan rahtipalvelun lisäksi myös asennustarvikkeita ja asennuspalvelua.

Koska rakkaiden koirien hyvinvointi on etusijalla,

Enriko

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit